Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten. Normalt først i mai. Vi tar i mot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1.12.

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene p.g.a. størrelse. Må vi klippe ned rosene vil det gi senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.

Revira, avskrekkingsmiddel mot mus, jordrotter, grevlig, 2 liter

Markedet har lenge søkt etter et virksomt middel for å holde dyr unna områder de er uønsket på. Nå er det her! Middelet er effektivt, økonomisk, letthåndterlig, miljøvennlig og holdbart.

Viltforskere har utviklet et produkt som spredes i terrenget som et tenkt gjerde. Dyrene, med sitt følsomme instinkt, oppfatter middelet som et varselsignal og unngår å passere over det behandlede området. Teknikken har store fordeler ut fra miljøhensyn, samtidig som den er dyrevennlig. Dessuten varer effekten av spredning av Revira opp til seks måneder.

Produktene har vært brukt siden 1997. Tusentalls fornøyde brukere innenfor mange bruksområder bekrefter at ved rett bruk, har teknikken meget høy beskyttelseseffekt.

Flerårige forsøk sammen med forsikringsselskap i Tyskland, viser en reduksjon av viltpåkjørsler med ca 95% på behandlede vegstrekninger.

Hvorfor Revira?
Revira er effektivt, lett å spre ut, drygt, økonomisk, ufarlig, miljøvennlig, en behandling rekker inntil 6 måneder.

Produkbeskrivelse:
Revira granulat består av brente leirkuler (leca). Gjennom en spesiell teknikk gies granulatet en fysikalsk funksjon som har vist seg meget virksom som avskrekking.

I lukket emballasje er lagringstiden minst 3 år.
Revira leveres i praktiske plastspann sammen med en utførlig bruksanvisning.

Mot grevling, mus, jordvonn m.fl.

Mot mus: Spre granulatet i ca 2 -3 meters bredde rundt hus ol. som det er ønskelig å holde mus borte fra.

For jordvånd: Hele området behandles med  Revira, og middelet bør også legges i ferske hull og ganger, hvis mulig.

For grevling: Behandle hele området grevlingen oppsøker. Hvis en vet hvor hi eller soveplass er, behandle hele dette området, hvis mulig.

2 Liter Revira rekker til ca 250m2

Effekten varer fra 3 til 6 måneder.

395 kr
Pris: Dato:

Informasjon: Antall kan endres på neste side

Revira, avskrekkingsmiddel mot mus, jordrotter, grevlig, 2 liter

More Views

Tilleggsinformasjon

Varenummer REVIRA-MUS-ROTTE-GREVLING
Plassering Lun, solrik plass, dyp humusrik jord