Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten. Normalt først i mai. Vi tar i mot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1.12.

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene p.g.a. størrelse. Må vi klippe ned rosene vil det gi senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.
Informasjon! Vi gjør oppmerksom på at alle roser, blomster og andre planter er levende produkter. Dette innebærer at vår lagerbeholdning endres raskt, spesielt i høysesong. Vi gjør imidlertid vårt beste for at informasjon her i nettbutikken vår er oppdatert så godt det lar seg gjøre. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kan levere din ordre vil vi ta kontakt med deg.

Artemis

Opprett, buskete vekst, ca 1,2m høy. Stive greiner. Store, fylte, skålformede blomster i kremfarge med grønnskjær. Sitter i klaser og dufter sterkt av anis. Passer best som landskapsrose eller solitær

RoseExpertens vurdering: En usedvanlig farge og duft som skiller den fra andre roser. En nyhet for oss i 2014. Herdighet ukjent.

Vanlig pris: 180  kr

Tilbudspris: 90  kr


Informasjon: Antall kan endres på neste side

Artemis

More Views

Tilleggsinformasjon

Varenummer RO-0019
RoseExpertens vurdering En usedvanlig farge og duft som skiller den fra andre roser. En nyhet for oss i 2014. Herdighet ukjent.
Farge Gul, Hvit
Bruksområde Potte
Høyde 1-1,5m
Herdighetsgrad H3-H4 Middels hardfør
Remonterer Ja
Plassering Lun, solrik plass, dyp humusrik jord