Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten. Normalt først i mai. Vi tar i mot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1.12.

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene p.g.a. størrelse. Må vi klippe ned rosene vil det gi senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.
Informasjon! Vi gjør oppmerksom på at alle roser, blomster og andre planter er levende produkter. Dette innebærer at vår lagerbeholdning endres raskt, spesielt i høysesong. Vi gjør imidlertid vårt beste for at informasjon her i nettbutikken vår er oppdatert så godt det lar seg gjøre. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kan levere din ordre vil vi ta kontakt med deg.

Amadeus

Store, (8cm dia) fylte, lysende røde blomster med litt duft. Fargen blåner ikke. Ca 2,5 m høy. Herdighet ukjent. Har fått Gullmedalje ifølge Kordes.

RoseExpertens vurdering: Har fått Gullmedalje ifølge Kordes

Informasjon: Antall kan endres på neste side

Amadeus

Tilleggsinformasjon

Varenummer RO-0122
RoseExpertens vurdering Har fått Gullmedalje ifølge Kordes
Farge Rød
Høyde 2-2,5m, 2,5-3m
Herdighetsgrad Ukjent
Plassering Lun, solrik plass, dyp humusrik jord