Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten. Normalt først i mai. Vi tar i mot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1.12.

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene p.g.a. størrelse. Må vi klippe ned rosene vil det gi senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.
Informasjon! Vi gjør oppmerksom på at alle roser, blomster og andre planter er levende produkter. Dette innebærer at vår lagerbeholdning endres raskt, spesielt i høysesong. Vi gjør imidlertid vårt beste for at informasjon her i nettbutikken vår er oppdatert så godt det lar seg gjøre. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kan levere din ordre vil vi ta kontakt med deg.

Alfred de Dalmas

Mousseline

Buskrose. Medium store, halvfylte, kremrosa blomster med fin duft. Blomstrer jun/jul og remonterer senere. Opprett, buskete vekst, ca 0,8m høy. (H4)

Vanlig pris: 195  kr

Tilbudspris: 98  kr


Informasjon: Antall kan endres på neste side

Alfred de Dalmas

Tilleggsinformasjon

Synonym Mousseline
Varenummer RO-0362
Duft Ja
Remonterer Ja
Plassering Lun, solrik plass, dyp humusrik jord
Foredler Portemer
Årstall 1855
Bladverk Friskt, grønt