Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten. Normalt først i mai. Vi tar i mot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1.12.

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene p.g.a. størrelse. Må vi klippe ned rosene vil det gi senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.
Informasjon! Vi gjør oppmerksom på at alle roser, blomster og andre planter er levende produkter. Dette innebærer at vår lagerbeholdning endres raskt, spesielt i høysesong. Vi gjør imidlertid vårt beste for at informasjon her i nettbutikken vår er oppdatert så godt det lar seg gjøre. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kan levere din ordre vil vi ta kontakt med deg.

Acapella

Opprett, buskete vekst, ca 0,8m høy (H4). Store, tettfylte, kirsbærrøde blomster med sterk duft. Sølvaktig underside på kronbladene.

RoseExpertens vurdering: Spiss, stor vakker blomst, uvanlig farge, fin duft

Vanlig pris: 170  kr

Tilbudspris: 85  kr


Informasjon: Antall kan endres på neste side

Acapella

Tilleggsinformasjon

Varenummer RO-0164
RoseExpertens vurdering Spiss, stor vakker blomst, uvanlig farge, fin duft
Farge Rød
Bruksområde Snitt
Høyde 0,5-1m
Herdighetsgrad H3-H4 Middels hardfør
Plassering Lun, solrik plass, dyp humusrik jord