Vi begynner å selge roser så fort de er gjennomrotet i potten. Normalt først i mai. Vi tar i mot bestillinger hele året. Roser som ikke er i vårt sortiment inneværende år kan vi prøve å skaffe for neste sesong ved bestilling før 1.12.

Ved sending: Ved tidlig levering unngår vi å klippe ned rosene p.g.a. størrelse. Må vi klippe ned rosene vil det gi senere blomstring. Vi sender ikke stammeroser.
Ved henting: Hvis ikke avtalt på forhånd må alle roser som er bestilt hentes innen utgangen av mai. Gi oss gjerne beskjed om tidspunkt.
Informasjon! Vi gjør oppmerksom på at alle roser, blomster og andre planter er levende produkter. Dette innebærer at vår lagerbeholdning endres raskt, spesielt i høysesong. Vi gjør imidlertid vårt beste for at informasjon her i nettbutikken vår er oppdatert så godt det lar seg gjøre. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kan levere din ordre vil vi ta kontakt med deg.

Abracadabra

Medium store, fylte, røde og hvitstripete blomster. Blomstrer jun/jul til sep/okt. Buskete, utbredt vekst, ca 0,9m høy. (H4)

Vanlig pris: 195  kr

Tilbudspris: 98  kr


Informasjon: Antall kan endres på neste side

Abracadabra

Tilleggsinformasjon

Varenummer RO-0505
Duft Ukjent
Remonterer Ja
Plassering Lun, solrik plass, dyp humusrik jord
Foredler Kordes
Årstall 2014
Bladverk Halvblankt, grønt